Sběratelky orgasmů

22.10.2019

Těch více než 30 let, po které jsem psal relativně časté blogy na téma žen a jejich starostí a radostí, jsem s hrůzou sledoval celkový postupný úpadek toho, čemu říkám české ženství. Jedna z rubrik se vysloveně jmenovala „Ženy“, další „Porody“. Čtenářky četly, ale namítaly, nesouhlasily. Dnes už z mnoha důvodů nepíši a zpětné vazby dostávám ještě méně často. Jen sem tam některá, která mi před těmi 15, 20 lety rozhořčeně psala, že nemám pravdu, když komentuji neblahé důsledky módy českých studentek a dam kouřit anebo se velmi snadno rozvádět, se ozve s náznakem pochopení: „Tehdy jsem Vás nesnášela a nevěřila jsem ničemu z toho, co jste popisoval, dnes po dvou rozvodech a nutnosti sebereflexe, jsem pochopila, že jste měl ve všem pravdu: my ženy upadáme.“ Nedávno jsem četl citát, jednoho gynekologa a plastického chirurga o tom, že zná ženy lépe, než ony znají sami sebe. Jsem na tom podobně, také protože jsem se snažil vypátrat, proč jsem se v první případě po 17, v druhém po 11 letech rozvedl, mohu tvrdit totéž. Na internetu jsem vyhledával a české ženy informoval např. o pokrocích ve znalostech ženské sexuality na Západě, a znovu mi žádná nevěřila.

Coby důchodce sedávám od jara do podzimu na lavičce v přilehlých parcích a s hrůzou a zklamáním sleduji, že většina dívek a žen náruživě kouří. Poblíž je dokonce Francouzské lyceum a před mnoha lety jsem sledoval snadnou rozpoznatelnost Francouzek od Češek: byly nezmalované, nekouřily a jedly vegetariánsky. Dnes vídám další generaci Francouzek a všechny kouří a svačí párek v rohlíku. Česko a nikotin je naučil být správně a hodně egoistické.

Začátkem milénia jsem vydal knihu o výhodách přirozených porodů Nová doba porodní, která byla v době svého vzniku ihned vyprodaná, ale vydavatel odmítl vydat další vydání s neprůstřelným argumentem: „Další kniha o porodu netřeba, vždyť už jsme se narodili.“ Tak jsem od něj, co by autor, odkoupil svoji knihu, abych ji mohl vydat soukromě (ale samozřejmě jsem měl peníze jen na stovku výtisků a tak už 20 let je kniha k dostání jen v antikvariátech a jen pro ty, kteří o ní vědí a pátrají po ní.

Naznačuji, že stále větší strach českých těhotných z porodů je způsoben také tím, že ženy české nemají žádné informace o gigantickém obelhávání českých porodníků. Dámy, když se těhotná žena na porod těší, místo aby se bála, protože jí to maminka nakukala („Já jsem to přetrpěla, ty to přetrpíš taky.“), je porod nekomplikovaný, bezbolestný a občas i orgasmický. Evoluce, přece musela zařídit, aby ženy rodily levou zadní (úspěšně porodí i žena v kómatu), navíc po přirozeném porodu doma, ve známém prostředí, bez jakýchkoliv obav se pak nevyskytují poporodní blues, laktační psychózy, a maminky mají zdravá miminka, se kterými si rozumí i v jejich pubertě. Jinými slovy, vyskytne-li se nějaká komplikace, rozhodně to není osud, ale spíše strach rodičky, či většinou prostředí české porodnice, či arogance a macho přístup porodníka.

A tak přestože jsem zenový učitel a milovník a dobrý vypravěč vtipů, a směji se rád a často, na tomto poli tak zažívám stále větší zklamání. Když jsem se snažil českým těhulkám vysvětlovat, čím vším a jak si škodí nikotinem, začaly přede mnou utíkat. Jednu jsem dohonil, a když jsem se jí snažil vysvětlovat negativní dopady kouření na zdraví ženského těla, odzbrojila mě suverénní replikou: „Moje máma taky od rána do večera kouřila a jsem tady a nic mi není!“ S hrůzou jsem zjistil, že české těhotné nechtějí slyšet nic o porodu, protože se skutečně té krvavé operace, kterou z jinak přirozeného lidského jevu udělali porodníci (mimochodem, když porodník ve vedlejší místnosti čte noviny, dostává pětistovku, když ale přiskočí a císařsky řeže, vydělá si pět tisíc za hodinu).  Mé knihy o přirozených porodech i blogy o výhodách přirozených porodů doma dnes už prakticky nikdo nečte a nikdo se na nic neptá.

Ne že by pozitivní pokrok neexistoval. Ty těhotné, které se o přirozených porodech a jejich výhodách pro ženy i děti dozvědí, a nejsou zpracovány porodníky a maminkou, jsou ale asi ty jediné, které společně se mnou čtou na internetu poslední vědecké články o ženském orgasmu a fyziologii ženských pohlavních orgánů (viz níže). Praktické dopady absolutní neznalosti sebe sama ale vídám všude kolem a jsem z českého ženstva notně zklamaný (viz i má kniha Ukryté ženství).

Posledních 30 let až na výjimky marně obdivně píšu o tom, že ženy jsou, nebo by měly být, výkonnější, podnikavější a zdravější než muži. Bohužel nejsou. Podle oficiálních statistik česká populace dorostenek pije alkohol a kouří víc, než jejich předchůdkyně za socialismu. Obrovská chyba českých porodníků a ministrů zdravotnictví, kteří pojali zdraví a porod jako výdělečný prostředek, nese své nahnilé ovoce: chyby a bezvýchodnost se předávají do dalších generací. Už Goethe věděl, že když zapnete první knoflíček na košili nakřivo, pak ať děláte, co děláte, na konci to vždy vyjde nakřivo. Tragické dědictví českého porodnictví (ale také 50 let socialismu) arogance a všemoci MUDrců v bílých pláštích je už bez nějaké revoluce ze strany rodiček nevykořenitelná.

České porodnictví systematicky vyrábí generace drogově závislých, civilizačními chorobami postižených, samostatné akce neschopné (stáda ovčanů mladých kuřáků a především kuřaček), a stará se o výdělek bohatých gynekologů. Známý porodník z Apolináře byl jednou pozvaný na besedu do Českého rozhlasu a já mu měl oponovat. Byl to typický macho zvyklý poroučet, nepustil mě ke slovu a v debatě „zvítězil“. Když jsem ho v budově rozhlasu vyprovázel k východu, tak mě ve výtahu bodře oslovil: „Ale já vím pane Marek, že máte pravdu a že malá porodní centra by řešila řadu problémů, ale já bych si nevydělal“, a nasedl do svého nejnovějšího mercedesu. Čeští vědci a porodníci např. dodnes zatajují českým ženám, že jsou na sexualitu vybaveny víc a lépe než muži a že jejich orgasmický orgán je mnohokrát větší než ztopořený orgán muže (viz ODKAZ).

Máte to asi většinou, dámy, nějak popletené: orgasmus není prostředek, který si má žena uží(va)t, ale prioritně slouží k uvolnění vajíčka, které má být oplodněno! Nesbírejte orgasmy, ale milujte své partnery a děti! Vymíráme. Dětí je málo. Emancipované české seminářové bohyně děti nemívají. Nejen protože si nechtějí zkazit postavu, ale také protože sbírají jen vlastní orgasmy a zážitky. Přitom žena v těhotenství zkrásní, a uzdraví se i z chronických nemocí. Popletly jste si smysl (ženství, orgasmu i  sexu).

Opakuji: těhotná žena, která se na porod a miminko těší, porodí zdravě, bezpečně a někdy i orgasmicky. Za tři generace bychom mohli žít v míru. Jenže takto sběratelky orgasmů a věcí nemohou mít děti, a nebývají šťastné, také protože orgasmickou funkci svých těl vyplýtvaly na egoistickém užívání si. To je mi moc líto. Rozvedené kouřící kamarádky, spolu s mnoha muži, kteří píší knihy o tom, jak se má správně rodit a kojit, totiž usilovně přispívají k celkové nefunkčnosti téhle společnosti.

http://blog.baraka.cz/2018/09/tajemstvi-nejen-zenskeho-sexu-jinak/